Forbrukslån

Finans

Forbrukslån

Forbrukslån er det beste av alle lån og det aller beste av alle usikrede lån. Dette lånet gir deg fleksibiliteten til å gjøre akkurat hva du selv har lyst til. Du kan finne på noe som tar deg videre og noe som gir deg støtte og fleksibilitet i hverdagen. Forbrukslån er lånet for deg som trenger å ta egne valg og som vil ta egne valg. Denne låneformen gir deg muligheten til å være deg selv og ikke være avhengig av andre som alltid skal si sin mening og alltid skal trykke seg inn i situasjoner som gir de muligheten til å styre andre.

Søk hjelp

Det finnes mange der ute som trenger et lån, men det er dessverre mange i verden i dag og spesielt i Norge som tar opp for mye lån. Lån er et problem når du har for mye av det og pengene er brukt på en mindre smart måte. Vi hører historier om folk som tar opp forbrukslån for å spille pengespill på internett. Det er ikke bra og kan fort skape enorme problemer for deg. Har du et spilleproblem vil du mest sannsynlig ta opp lån for å spille. Når du har tapt håper du at du kan vinne tilbake disse pengene ved at du spiller mer. Denne tilnærmingen til penger er livsfarlig og gjør at du vil ganske sikkert havne i en økonomisk ulempe som gjør at du fort kommer i et kjempeproblem.

Når du har problemer eller at du kan forutse at problemene kommer er det viktig at du søker hjelp. Trenger du hjelp kan du ringe banken din, du kan ringe foreldre eller venner og du kan ringe foreninger som tar seg hånd om folk som trenger hjelp. Har du tatt opp lån og spilt bort pengene trenger du hjelp. Sier du ikke i fra til noen vil problemene dine bare bli større og større. Til slutt sitter du igjen med ingen hjelp og ingen venner. På denne måten skjærer det seg ganske fort.

Still spørsmål

Når du leser informasjon på en nettside eller i dokumenter som du ikke skjønner er det viktig at du søker hjelp hos noen du kjenner eller andre kvalifiserte personer. Har du fått papirene fra en seriøs bank kan du også spørre banken om de kan hjelpe deg med å forklare hva som står i papirene og hva slags konsekvens dette har. Du får da hjelp.

Det er ingen skam i å stille spørsmål, men heller helt normalt. Det er også ganske sunt å stille spørsmål fordi det viser at du som person er interessert i hva du gjør og også interessert i å forstå hva du selv holder på med. Det er verre og ikke si noe eller ikke spørre fordi det er du som sitter igjen med problemet og ser litt dum ut hvis du ikke vet hva konsekvensen er av lånet du tok opp.